Liever even luisteren-call

Tijdens of na de periode van een vroeggeboorte zijn er meer dan genoeg goed bedoelde adviezen. Adviezen hoe je het het beste zou kunnen doen maar vooral ook hoe je het niet of anders zou moeten doen. Terwijl je zelf geen idee hebt waar je moet beginnen of hoe je dit moet aanpakken. Hoe je je hoofd omhoog houdt tijdens een ziekenhuisperiode of hoe je het moet aanpakken, eenmaal thuis, na een ziekenhuisperiode. Hoe moet je alle gevoelens en emoties plaatsen. Hoe blijf je positief terwijl de situatie niet altijd zo is of je je niet altijd zo voelt. Adviezen zijn goed bedoelt maar kennen de situatie niet. Het onbegrip en de onbedoelde pijn die je gedaan wordt kan er voor zorgen dat je je gaat afzonderen. En verstrikt raakt in je eigen gevoelens en gedachten. Je voelt je onbegrepen en hebt het idee dit alleen te doen. 

 

Laten we een Liever even luisteren-call inplannen. Geheel vrijblijvend om samen een gesprek te hebben over wat jou allemaal is overkomen of waar je midden in zit. Dit om je gevoelens even de aandacht te geven die ze verdienen en ze niet te negeren waardoor ze alleen maar groeien. En creëer ruimte voor jezelf en in je hoofd om aan te kunnen waar je doorheen gaat of doorheen bent gegaan. De ervaring verbindt ons. 

 

Wat kan je tijdens deze Liever even luisteren-call van mij verwachten:

 

 

Geef jezelf, en creëer voor jezelf, de ruimte voor een Liever even luisteren-call. Geef je gevoelens en emoties aandacht zodat ze niet gaan groeien.