Een op de tien baby's wordt te vroeg geboren. Dit zijn meer dan 15.000 kinderen per jaar in Nederland die voor de 37ste zwangerschapsweek geboren worden. Je bent hierin niet alleen en alle gevoelens mogen er zijn.  

 

Ben je zwanger en weet je al dat je kindje te vroeg geboren gaat worden of ben je onlangs ouder geworden van een prematuur geboren kindje? Ervaar je geen roze wolk, maar een worsteling met je emoties? Ben je uit balans en ben je onzeker over jouw rol als ouder? Wil je de periode van de vroeggeboorte een plek geven maar weet je niet hoe je dat moet doen? Voel je je onzeker thuis, na de ziekenhuis periode? Vind je het moeilijk om je leven weer op te pakken na de ziekenhuisperiode? Deze gevoelens zijn logisch en mogen er allemaal zijn. Ze komen vaker voor dan je denkt. 

 

Met aandacht en respect voor jou en de vroeggeboorte die je hebt meegemaakt. Begeleid ik je in het herkennen en erkennen van emoties en gevoelens. Op basis hiervan help ik je opnieuw verbinding te maken met jezelf. Ik help je om weer naar je gevoel te luisteren en weer in je kracht te gaan staan. Om een traumatische zwangerschap of bevalling te verwerken en om de verbinding met jezelf weer terug te vinden. Tijdens een traject zorg ik ervoor dat jij weer in balans komt. En dat je weer met positieve energie naar de toekomst kunt kijken. 

 

Ik begeleid vanuit mijn missie die ik diep van binnen voel. Waarbij het echt zien en horen van ouders die te maken hebben gehad met een vroeggeboorte centraal staat. Om hen vervolgens te begeleiding naar het verwerken van de vroeggeboorte en het ontwikkelen van (meer) zelfvertrouwen en zelfcompassie.  En het ontwikkelen van (meer) positieve energie ook richting de toekomst. 

 

Waarbij een aanvulling op mijn missie is om meer bekendheid en begrip te creëren rondom het begrip "vroeggeboorte". De impact van een vroeggeboorte op de ouders, de zorgen waar zij mee lopen, de rollercoaster waar zij zich in bevinden en wat ze daadwerkelijk nodig hebben.